Pitkästä aikaa viikonloppu, kun ei työvelvotteita eikä
agikisoja. Mikäs silloin parempaa kuin satsata toiseen
lempi harrastukseen eli ruuanlaittoon perheen kanssa.
Yhdessä loihditaan hieman paremmat sapuskat sekä
lauantaille että sunnuntaille: pinaaatti-juustotöytteistä
lohifilettä ja toiselle päivälle yrttimarinoitua possun filettä.
Kaiken tietysti kruunaa vaimoni tekemät kastikkeet.
Lohen kanssa lisänä  pariisisnperunoita tillillä ja voilla
maustettuna; possun kanssa parmesanmuusia ja hunaja- rosmariini
porkkanaa. NAM.  
 
pörrin kuulumiset:
Tostaina pörri sai hierontaa ja lihasjumeja hieman auki.
Ensi viikolla otetaan vielä toinen kerta. Eilen lähti myös
anomus seuran SM joukkueeseen; uskoisin, että mahdumme mukaan.
Kisakalenterissa seuraava kisa on aprillipäivänä;
todennäköisesti kisataan hyppäri ja yksi agirata.